Mutatiewoningen

Mutatiewoningen

We zorgen ervoor dat uw mutatiewoning weer een splinternieuwe uitstraling krijgt

Mutatiewoningen

Mutatieonderhoud

U hoeft zich geen zorgen te maken over het renoveren, schilderen of onderhouden van uw huis. Wij bieden u snel antwoord op uw vraag en een offerte op maat voor uw onderhoudsbehoefte!

Makkelijk te gebruiken voor iedereen

Onze diensten zijn eenvoudig inzetbaar voor zowel verhuurders als huurders. Als u een verhuurder bent, stuurt u ons gewoon foto's van het huis en wij zullen u de kosten van renovatie, schilderen en onderhoud verstrekken. Bent u huurder, vertel ons dan welke onderhoudsdiensten u nodig heeft!

Mutatiewoningen

Mutatiewoningen zijn een nieuwe woonvorm die in Nederland wordt ontwikkeld. Ze zijn ontworpen om betaalbaar en duurzaam te zijn. Mutatiewoningen worden gebouwd met geprefabriceerde componenten en kunnen ter plekke worden gemonteerd. Het ontwerp van de woningen is modulair, zodat toekomstige aanpassingen of toevoegingen eenvoudig kunnen worden doorgevoerd.

We zijn hier voor jou

We zijn er altijd voor u. Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt, staan wij aan uw zijde met een antwoord op al uw vragen en een offerte op maat die aan uw behoeften voldoet.

Onze werkwijze

 1. **Offerteaanvraag

  **Je vraagt gemakkelijk een offerte aan via onze website. Wij nemen binnen 48 uur contact met u op, om de offerte te bespreken.

 2. **Goedkeuring

  **U bespreekt eventuele wensen of aanpassingen en keurt de offerte goed. Wij beginnen om alles in gang te zetten

 3. **Uitvoering

  **Wij gaan aan de slag met uw project.

 4. **Oplevering

  **Wij werken alles tot in detail af en leveren het project op, volledig naar uw wens.

 5. **Nazorg

  **U kunt gebruik maken van onze garantie en een review achterlaten op onze website!

Reviews

Wat onze geweldige klanten over ons zeggen.

Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Onze ervaringen met het WRZ personeel zijn over het algemeen plezierig en goed. De zzp’ers die geplaatst werden op werkopdrachten van de politie, zijn zeer betrokken gebleken met de werkzaamheden en luisteren goed naar de vragen en wensten van de opdrachtgever.Hierbij blijft de hoofduitvoerder keurig in zijn rol en treedt hij niet buiten zijn bevoegdheden, maar overlegt altijd met zijn opdrachtgever.Zij stellen zich zeer correct op en treden correct op naar aanwezigen in hun werkomgeving. Een bijeenkomstigheid is dat zij over het algemeen goed de Nederlandse taal ABN beheersen. Tevens ruimen zij dagelijks hun werkrommel op en dekken zaken goed af ter voorkoming dat deze niet worden beschadigd of vervuild raken.Gezien het kostenaspect vinden wij de prijs-kwaliteitverhouding van een zeer goede kwaliteit en is deze concurrerend in de markt. Al met al zouden wij de stichting WRZ zeker aan potentiële opdrachtgevers aanbevelen.

Politie
Hollands Midden
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

De technische commissie is enthousiast over de wijze waarop WRZ de werkzaamheden aan het dak hebben uitgevoerd en opgeleverd.Er is weinig overlast geweest en de werkzaamheden zijn op keurige en correcte wijze uitgevoerd Meerder malen zijn de leden van de technische Commissie ter controle het dak op geweest en hebben divers foto’s overlegd aan de administrateur.

VVE De Mient
De Mient
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

We hebben bij een make-over van een complex van ons erg prettig samengewerkt met WRZ. Wij hebben dit bedrijf leren kennen als een bedrijf dat zicht erg flexibel opstelt en meedenkt in oplossingen. Medewerkers waren zich ervan bewust dat zij werkten in een omgeving met kwetsbare bewoners. We hebben ze het tijdens de duur van het project niet makkelijk gemaakt maar altijd kwamen we er in goed overleg uit.Wij en de bewoners zijn blij met het eindresultaat.

Staedion

Terugbel verzoek aanvragen

Vul het formulier in om gebeld te worden over de mogelijkheden

Direct een offerte aanvragen? klik hier
Your Information has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.
Oops! Something went wrong.