Winterschilder

Winterschilder

Schilderwerk ook in de winter!

Winterschilder

Winterschilder in Den Haag

Tijd om uw pand een nieuwe uitstraling te geven? Bij WRZ Schilders bent u aan het juiste adres! WRZ schilders is een schilderbedrijf dat door de hele stad hoogwaardige schilderdiensten levert. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing voor uw woning, kantoor of bedrijfspand ook in de winter werken wij buiten door.

Kwaliteit, waarop u kunt vertrouwen

Wij bieden onze klanten kwaliteitsproducten (Sikkens), concurrerende tarieven en tijdige service. Vertrouw op WRZ schilders om voor uw schilderbehoeften te zorgen!

We streven naar uitmuntendheid

Wij zijn uw lokale experts op het gebied van schilderwerk en hebben veel tevreden klanten. Met jarenlange ervaring zijn we toegewijd om de beste te zijn in wat we doen.

Garantie

Wij van RWZ Schilders staan zelfverzekerd in onze schoenen. Wij zijn zeker dat onze mensen hun best doen om het allerbeste resultaat af te leveren, uit passie voor het schildersvak. Daarom krijgt u bij WRZ Schilders – afhankelijk van de gekozen dienst – 4 jaar garantie op ons schilderwerk en onze schilderproducten. Onze mensen maken namelijk uitsluitend gebruik van de hoogst kwalitatieve spullen en leveren hiermee het beste resultaat. Zo weet u zeker dat het schilderwerk goed zit én ook goed blijft.

Advies

We begrijpen dat het soms best overweldigend kan zijn, allerlei keuzes maken in een wereld waar u zich niet helemaal thuis in voelt. Gelukkig voelen onze schilders en vakmensen zich als een vis in het water in de schildersbranche! Daarom kunnen zij u helpen met al uw vragen, wanneer u daar behoefte aan heeft.

Komt u er niet helemaal uit, heeft u wensen of wilt u advies over wat de beste optie is? Dan staan wij van WRZ Schilders klaar om u te helpen! Onze vakmensen adviseren u graag en denken met u mee, zo kunnen we samen het gewenste resultaat behalen!

Onze werkwijze

Bij WRZ Schilders hebben we uitsluitend professionele vakmensen in dienst, met kennis van zaken. Deze kennis komt voort uit jarenlange ervaring maar vooral veel liefde voor het schildersvak. Die liefde? Die zie je terug in hun enthousiasme en hun streven naar een zo mooi mogelijk eindresultaat.

Daarnaast vinden wij heldere communicatie ontzettend belangrijk. Wij hechten veel waarde aan goede en soepele communicatie met onze klanten. Binnen de schildersbranche is dit namelijk niet altijd vanzelfsprekend. VRZ Schilders is onderscheidend, en vindt goede communicatie een essentieel deel van het schildersvak. Want enkel door samen te werken komen we tot het beste resultaat.

Ook zijn wij bij WRZ Schilders van vele markten thuis! Zo leveren wij niet alleen buitenschilderwerk, maar ook zeker binnenschilderwerk! Dus mocht je behoefte hebben om je gehele pand een oppepper te geven, zoek niet verder! Wij kunnen het voor je realiseren.

Verder zijn wij gespecialiseerd in diverse onderhoudswerkzaamheden. Zo kunnen we diverse zaken aan de binnen- en buitenkant van uw pand in 1 keer aanpakken. Dat scheelt u weer regelwerk met verschillende partijen, WRZ Schilders verzorgt dit namelijk allemaal!

Onze werknemers denken graag met u mee. Heeft u vragen of advies nodig, voorafgaand of tijdens de klus? Dan kunt u ons altijd bereiken, wij staan klaar om voor u een stapje extra te zetten om zo het mooiste resultaat te behalen. Dat is te zien!

Onze werkwijze

 1. **Offerteaanvraag

  **Je vraagt gemakkelijk een offerte aan via onze website. Wij nemen binnen 48 uur contact met u op, om de offerte te bespreken.

 2. **Goedkeuring

  **U bespreekt eventuele wensen of aanpassingen en keurt de offerte goed. Wij beginnen om alles in gang te zetten

 3. **Uitvoering

  **Wij gaan aan de slag met uw project.

 4. **Oplevering

  **Wij werken alles tot in detail af en leveren het project op, volledig naar uw wens.

 5. **Nazorg

  **U kunt gebruik maken van onze garantie en een review achterlaten op onze website!

Reviews

Wat onze geweldige klanten over ons zeggen.

Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Onze ervaringen met het WRZ personeel zijn over het algemeen plezierig en goed. De zzp’ers die geplaatst werden op werkopdrachten van de politie, zijn zeer betrokken gebleken met de werkzaamheden en luisteren goed naar de vragen en wensten van de opdrachtgever.Hierbij blijft de hoofduitvoerder keurig in zijn rol en treedt hij niet buiten zijn bevoegdheden, maar overlegt altijd met zijn opdrachtgever.Zij stellen zich zeer correct op en treden correct op naar aanwezigen in hun werkomgeving. Een bijeenkomstigheid is dat zij over het algemeen goed de Nederlandse taal ABN beheersen. Tevens ruimen zij dagelijks hun werkrommel op en dekken zaken goed af ter voorkoming dat deze niet worden beschadigd of vervuild raken.Gezien het kostenaspect vinden wij de prijs-kwaliteitverhouding van een zeer goede kwaliteit en is deze concurrerend in de markt. Al met al zouden wij de stichting WRZ zeker aan potentiële opdrachtgevers aanbevelen.

Politie
Hollands Midden
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

De technische commissie is enthousiast over de wijze waarop WRZ de werkzaamheden aan het dak hebben uitgevoerd en opgeleverd.Er is weinig overlast geweest en de werkzaamheden zijn op keurige en correcte wijze uitgevoerd Meerder malen zijn de leden van de technische Commissie ter controle het dak op geweest en hebben divers foto’s overlegd aan de administrateur.

VVE De Mient
De Mient
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

We hebben bij een make-over van een complex van ons erg prettig samengewerkt met WRZ. Wij hebben dit bedrijf leren kennen als een bedrijf dat zicht erg flexibel opstelt en meedenkt in oplossingen. Medewerkers waren zich ervan bewust dat zij werkten in een omgeving met kwetsbare bewoners. We hebben ze het tijdens de duur van het project niet makkelijk gemaakt maar altijd kwamen we er in goed overleg uit.Wij en de bewoners zijn blij met het eindresultaat.

Staedion

Terugbel verzoek aanvragen

Vul het formulier in om gebeld te worden over de mogelijkheden

Direct een offerte aanvragen? klik hier
Your Information has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.
Oops! Something went wrong.