Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk

Een goed verzorgde buitenkant zorgt ervoor dat je pand er weer fris en fruitig bijstaat!

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk in Den Haag

Tijd om de buitenkant van uw pand een nieuwe uitstraling te geven? Of heeft de buitenkant een opfrisser nodig? Bij WRZ Schilders bent u aan het juiste adres!

Buitenschilderwerk

Het schilderwerk aan de buitenkant van uw pand krijgt ongetwijfeld veel te verduren. Weersomstandigheden hebben effect op de buitenkant, en zo ook op het schilderwerk. Dit begrijpen wij van WRZ Schilders als geen ander. Daarom gaan wij zorgvuldig te werk en leveren we ook onderhoudswerk.

Voorafgaand aan ons werk aan de buitenkant, inspecteren we de omstandigheden waar we mee te maken hebben. Zo kunnen we zorgen dat u zo lang mogelijk plezier hebt van uw schilderwerk aan de buitenkant. Ook leveren wij allerlei soorten onderhoudswerkzaamheden. Door dit te combineren met ons buitenschilderwerk, kunnen wij het meest complete resultaat leveren aan de buitenkant. Zo hoeft hier niet een ander bedrijf voor te raadplegen, maar kunnen wij van WRZ schilders dit allemaal voor u regelen!

Onze schilders gaan voorzichtig en nauwkeurig te werk betreft de buitenkant van uw pand. Zij gebruiken enkel de beste materialen en producten, voor een hoge kwalitatieve afwerking. Daarnaast werken onze vakmannen zorgvuldig en schoon.

Garantie

Wij van RWZ Schilders staan zelfverzekerd in onze schoenen. Wij zijn zeker dat onze mensen hun best doen om het allerbeste resultaat af te leveren, uit passie voor het schildersvak. Daarom krijgt u bij WRZ Schilders – afhankelijk van de gekozen dienst – 4  jaar garantie op ons schilderwerk en onze schilderproducten. Onze mensen maken namelijk uitsluitend gebruik van de hoogst kwalitatieve spullen en leveren hiermee het beste resultaat. Zo weet u zeker dat het buitenschilderwerk goed zit én ook goed blijft.

Advies

We begrijpen dat het soms best overweldigend kan zijn, allerlei keuzes maken in een wereld waar u zich niet helemaal thuis in voelt. Gelukkig voelen onze schilders en vakmensen zich als een vis in het water in de schildersbranche! Daarom kunnen zij u helpen met al uw vragen, wanneer u daar behoefte aan heeft.

Komt u er niet helemaal uit, heeft u wensen of wilt u advies over wat de beste optie is? Dan staan wij van WRZ Schilders klaar om u te helpen! Onze vakmensen adviseren u graag en denken met u mee, zo kunnen we samen het gewenste resultaat behalen!

Onze werkwijze

Bij WRZ Schilders hebben we uitsluitend professionele vakmensen in dienst, met kennis van zaken. Deze kennis komt voort uit jarenlange ervaring maar vooral veel liefde voor het schildersvak. Die liefde? Die zie je terug in hun enthousiasme en hun streven naar een zo mooi mogelijk eindresultaat.

Daarnaast vinden wij heldere communicatie ontzettend belangrijk. Wij hechten veel waarde aan goede en soepele communicatie met onze klanten. Binnen de schildersbranche is dit namelijk niet altijd vanzelfsprekend. VRZ Schilders is onderscheidend, en vindt goede communicatie een essentieel deel van het schildersvak. Want enkel door samen te werken komen we tot het beste resultaat.

Ook zijn wij bij WRZ Schilders van vele markten thuis! Zo leveren wij niet alleen buitenschilderwerk, maar ook zeker binnenschilderwerk! Dus mocht je behoefte hebben om je gehele pand een oppepper te geven, zoek niet verder! Wij kunnen het voor je realiseren.

Verder zijn wij gespecialiseerd in diverse onderhoudswerkzaamheden. Zo kunnen we diverse zaken aan de binnen- en buitenkant van uw pand in 1 keer aanpakken. Dat scheelt u weer regelwerk met verschillende partijen, WRZ Schilders verzorgt dit namelijk allemaal!

Onze werknemers denken graag met u mee. Heeft u vragen of advies nodig, voorafgaand of tijdens de klus? Dan kunt u ons altijd bereiken, wij staan klaar om voor u een stapje extra te zetten om zo het mooiste resultaat te behalen. Dat is te zien!

Onze werkwijze

 1. **Offerteaanvraag

  **Je vraagt gemakkelijk een offerte aan via onze website. Wij nemen binnen 48 uur contact met u op, om de offerte te bespreken.

 2. **Goedkeuring

  **U bespreekt eventuele wensen of aanpassingen en keurt de offerte goed. Wij beginnen om alles in gang te zetten

 3. **Uitvoering

  **Wij gaan aan de slag met uw project.

 4. **Oplevering

  **Wij werken alles tot in detail af en leveren het project op, volledig naar uw wens.

 5. **Nazorg

  **U kunt gebruik maken van onze garantie en een review achterlaten op onze website!

Reviews

Wat onze geweldige klanten over ons zeggen.

Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Onze ervaringen met het WRZ personeel zijn over het algemeen plezierig en goed. De zzp’ers die geplaatst werden op werkopdrachten van de politie, zijn zeer betrokken gebleken met de werkzaamheden en luisteren goed naar de vragen en wensten van de opdrachtgever.Hierbij blijft de hoofduitvoerder keurig in zijn rol en treedt hij niet buiten zijn bevoegdheden, maar overlegt altijd met zijn opdrachtgever.Zij stellen zich zeer correct op en treden correct op naar aanwezigen in hun werkomgeving. Een bijeenkomstigheid is dat zij over het algemeen goed de Nederlandse taal ABN beheersen. Tevens ruimen zij dagelijks hun werkrommel op en dekken zaken goed af ter voorkoming dat deze niet worden beschadigd of vervuild raken.Gezien het kostenaspect vinden wij de prijs-kwaliteitverhouding van een zeer goede kwaliteit en is deze concurrerend in de markt. Al met al zouden wij de stichting WRZ zeker aan potentiële opdrachtgevers aanbevelen.

Politie
Hollands Midden
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

De technische commissie is enthousiast over de wijze waarop WRZ de werkzaamheden aan het dak hebben uitgevoerd en opgeleverd.Er is weinig overlast geweest en de werkzaamheden zijn op keurige en correcte wijze uitgevoerd Meerder malen zijn de leden van de technische Commissie ter controle het dak op geweest en hebben divers foto’s overlegd aan de administrateur.

VVE De Mient
De Mient
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

We hebben bij een make-over van een complex van ons erg prettig samengewerkt met WRZ. Wij hebben dit bedrijf leren kennen als een bedrijf dat zicht erg flexibel opstelt en meedenkt in oplossingen. Medewerkers waren zich ervan bewust dat zij werkten in een omgeving met kwetsbare bewoners. We hebben ze het tijdens de duur van het project niet makkelijk gemaakt maar altijd kwamen we er in goed overleg uit.Wij en de bewoners zijn blij met het eindresultaat.

Staedion

Terugbel verzoek aanvragen

Vul het formulier in om gebeld te worden over de mogelijkheden

Direct een offerte aanvragen? klik hier
Your Information has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.
Oops! Something went wrong.