Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk

De binnenkant van je pand een nieuwe en sfeervolle uitstraling geven? Wij regelen het voor je!

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk in Den Haag

Aan het verbouwen? Net verhuisd? Of gewoon toe aan een frisse wind in huis? Binnenschilderwerk creëert een geheel nieuwe ambiance in je huis. Dat nieuwe en frisse gevoel binnen? Daar kunnen wij van WRZ Schilders voor zorgen!

Binnenschilderwerk

Op zoek naar een ervaren schilder voor uw binnenschilderwerk? WRZ Schilders helpt u maar al te graag om de wensen voor binnenschilderwerk te realiseren! Wij begrijpen dat het hem zit in de kleine details, daarom zijn onze vakkundige mensen erg bekwaam en hebben zij oog voor detail. Door deze combinatie streven we naar een mooi afgewerkt geheel. We denken met je mee en geven advies, zo behalen we samen het mooiste resultaat!

Is er binnen meer nodig dan alleen schilderwerk? Wij leveren ook vakkundige stucwerk, in combinatie met schilderwerk. Zo kunnen wij uw wensen geheel realiseren, allemaal onder 1 dak!

Bent u particulier, VVE of een bedrijf? WRZ Schilders realiseert het binnenschilderwerk voor u op een goede en vertrouwde manier. Op elke locatie verzorgen wij uiterst en precies vakwerk, voor het beste resultaat.

Garantie

Bij WRZ Schilders zijn wij zeker van onze zaak. Onze vakmensen willen met hun passie voor het schildersvak, enkel de beste diensten leveren. Daarmee maken ze enkel gebruik van de hoogste kwaliteit schilderproducten voor binnenschilderwerk. Daarom staan wij – afhankelijk van de gekozen service – ook 4 jaar garant voor onze service. Over onze producten en over het uitgewerkte schilderwerk Zo weet u zeker dat het goed zit én ook goed blijft.

Kleuradvies

Tegenwoordig kun je een kleur zo gek nog niet bedenken, en je kunt hem uitkiezen voor op de muur. Dit grote aanbod aan kleur is fijn, maar kan ook overweldigend aanvoelen. Welke kleuren komen mooi uit en wat staat mooi bij mijn pand? Allemaal vragen die in je op kunnen komen wanneer je een kleur uitzoekt.

Daarom geven onze vakmensen graag advies, over welke kleur het beste zal aansluiten op uw pand. Ze hebben verstand van de laatste trends op het gebied van wonen en weten welke kleuren mooi uit zullen vallen. Zo helpen we jou goed op weg, naar het mooiste en gewenste resultaat!

Onze Werkwijze

Wij werken uitsluitend met de beste vakmensen, die passie hebben voor het schildersvak. Dat is te zien aan hun enthousiasme, zij werken graag samen met u aan het beste resultaat! Ook staat bij ons communicatie met de klant hoog in het vaandel. Dit is zeker binnen de schildersbranche niet altijd het geval, maar juist daarom vinden wij dit zo ontzettend belangrijk. Heldere communicatie is voor ons een pre, op elk moment tijdens de klus. Vanaf het aanvragen tot het opleveren, WRZ Schilders staat voor een prettige omgang.

Wij leveren niet enkel binnenschilderwerk, maar ook nog andere werkzaamheden. Door onze krachten op verschillende vlakken te bundelen, maken we het u makkelijk. Naast binnenschilderwerk verzorgen wij ook allerlei onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast verzorgen wij ook stucwerk, de ideale combinatie met binnenschilderwerk! Laat de muren eerst glad-stucen en vervolgens verven, voor de meest nieuwe en frisse uitstraling mogelijk! Zo krijgt uw pand een hele nieuwe ambiance! Verder leveren we ook buitenschilderwerk, voor de echte aanpakkers die gelijk het hele pand onder handen willen nemen.

Onze werknemers denken graag met u mee. Heeft u vragen of advies nodig, voorafgaand of tijdens de klus? Dan kunt u ons altijd bereiken, wij staan klaar om voor u een stapje extra te zetten om zo het mooiste resultaat te behalen. Dat is te zien!

Onze projecten

Bent u nog niet overtuigd? Bekijk dan hier onze projecten voor binnenschilderwerk of lees de recensies van klanten. Zo kunt u precies zien wat de WRZ Schilders beleving inhoudt. Zij gingen u al voor

Onze werkwijze

 1. **Offerteaanvraag

  **Je vraagt gemakkelijk een offerte aan via onze website. Wij nemen binnen 48 uur contact met u op, om de offerte te bespreken.

 2. **Goedkeuring

  **U bespreekt eventuele wensen of aanpassingen en keurt de offerte goed. Wij beginnen om alles in gang te zetten

 3. **Uitvoering

  **Wij gaan aan de slag met uw project.

 4. **Oplevering

  **Wij werken alles tot in detail af en leveren het project op, volledig naar uw wens.

 5. **Nazorg

  **U kunt gebruik maken van onze garantie en een review achterlaten op onze website!

Reviews

Wat onze geweldige klanten over ons zeggen.

Stars Icon - Constructor X Webflow Template

Onze ervaringen met het WRZ personeel zijn over het algemeen plezierig en goed. De zzp’ers die geplaatst werden op werkopdrachten van de politie, zijn zeer betrokken gebleken met de werkzaamheden en luisteren goed naar de vragen en wensten van de opdrachtgever.Hierbij blijft de hoofduitvoerder keurig in zijn rol en treedt hij niet buiten zijn bevoegdheden, maar overlegt altijd met zijn opdrachtgever.Zij stellen zich zeer correct op en treden correct op naar aanwezigen in hun werkomgeving. Een bijeenkomstigheid is dat zij over het algemeen goed de Nederlandse taal ABN beheersen. Tevens ruimen zij dagelijks hun werkrommel op en dekken zaken goed af ter voorkoming dat deze niet worden beschadigd of vervuild raken.Gezien het kostenaspect vinden wij de prijs-kwaliteitverhouding van een zeer goede kwaliteit en is deze concurrerend in de markt. Al met al zouden wij de stichting WRZ zeker aan potentiële opdrachtgevers aanbevelen.

Politie
Hollands Midden
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

De technische commissie is enthousiast over de wijze waarop WRZ de werkzaamheden aan het dak hebben uitgevoerd en opgeleverd.Er is weinig overlast geweest en de werkzaamheden zijn op keurige en correcte wijze uitgevoerd Meerder malen zijn de leden van de technische Commissie ter controle het dak op geweest en hebben divers foto’s overlegd aan de administrateur.

VVE De Mient
De Mient
Stars Icon - Constructor X Webflow Template

We hebben bij een make-over van een complex van ons erg prettig samengewerkt met WRZ. Wij hebben dit bedrijf leren kennen als een bedrijf dat zicht erg flexibel opstelt en meedenkt in oplossingen. Medewerkers waren zich ervan bewust dat zij werkten in een omgeving met kwetsbare bewoners. We hebben ze het tijdens de duur van het project niet makkelijk gemaakt maar altijd kwamen we er in goed overleg uit.Wij en de bewoners zijn blij met het eindresultaat.

Staedion

Terugbel verzoek aanvragen

Vul het formulier in om gebeld te worden over de mogelijkheden

Direct een offerte aanvragen? klik hier
Your Information has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.
Oops! Something went wrong.